Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szerelmes Versek Te Vagy A Mindenem

Te vagy a levegő mi élteti a lángot bennem. Az életem boldoggá teszed azzalhogy vagy nekem.


Barmire Hajlando Vagyok Erte Te Erted Mylovemeenababy Mindenem Hungarian Quotes Quotes Love

Elvesztettem mindenem Amit s akit eddig szerettem Fáj és kínoz a gondolat Szívemben nagy űr maradt.

Szerelmes versek te vagy a mindenem. Te vagy a holnapom az utolsó remény te vagy az egyetlen nekem akiben mindig hittem én. Te vagy a mindenem Te leszel. Szerelmes becenevek Baby Babykém Bikucim Bocikám Bogaram Bogárkám Bucikám Bunikám Bundikám Cicám Cicukám Cicuskám Cincukám Cucikám Cunikám Cuncikám.

Te vagy aki a kandallót begyújtotta régóta hideg szívemben. Véletlenül Poéta vagy Te is. Betér hozzád és súg egy üzenetet amit én küldtem Neked.

Barátom ha sírok válladon Szeretőd ha fekszem ágyadon vers versek szerelmes vers Küldd be te is hozzánk verseidet. Csak még egy percre. Fentről egy felhőn ülve a hangod száll felém és ebből érzem én hogy erőt csepegtetsz belém.

Nem kérdem mit érzel nem kérek semmit csak azt hogy ölelj A sötétségben a fényt te adod nekem. Küldj szerelmednek szerelmes verset az oldalon keresztül. Én nem így akartam Szemem már letakartam.

Éjszakánként álmodok egy szépet igazán. Sok csillag ragyog az égen De a legfényesebb mégis Te vagy nékem. Vers folytatása Egyéb versek a szerelmről Vinkler Csaba Szólj hozzá on Te vagy mindenem.

Neked adom szívemet senki másnak Életemet még mellé ráadásnak. Megnyugtató hogy itt vagy velem Ha bajban vagyok fogod a kezem. Te vagy minden mire vágyom s én itt vagyok néked s attól ahogy együtt vagyunk sokkal szebb az élet.

Egy forró csók mely tüzes a vágytól érzem örökre tehozzád láncol. Aki te vagy az én lelkemben Kereslek szüntelen Nem talállak hirtelen Vigyázok rád én ne félj Te meg addig csak mesélj. Tiéd a nappalom tiéd az éjjelem.

Vele akarok lenni ma holnap és egész életemben. Azt hittem te vagy minden amit utálok de rájöttem hogy te vagy minden. De a szívemben érzem hogy te vagy a világon a legdrágább kincsem.

A legszebb szerelmes versek. Nekem Te vagy a mindenem. Gyűjtsük együtt a legszebb szerelmes verseket.

Te vagy a láng mi ég bennem. Te vagy a szenvedély Te vagy a szerelem. Hisz a lelked gazdagsága létem teszi szebbé és a közös álmainkat egyre merészebbé.

Van kedvenc vagy saját szerelmes versed amit szívesen megosztanál a többiekkel. A szerelem egész életedre szól. S csak annyit ér az életem Amennyi boldogságot adsz Te nekem.

Álmodok én rólad szépeket Összeteszem lassan a képeket Nagyon szeretlek ezt tudhatod Elűzöm hamar minden bánatod Legfontosabb vagy az életemben Elmondom ezt énekelve. Te vagy a mindenem a kezdet és a vég azt hiszem megtaláltam benned az élet értelmét. Egy gyöngéd ölelés elfeledtet mindent.

Te vagy a mindenem. A múzsák a görög mitológiában a mítoszok megtestesítői a költészet. Amikor a szerelem ilyen erős ott nincs helyes vagy helytelen.

Én azért születtem hogy Téged szeresselek. És tudom hogy itt a Földön nagyobb áldás nincsen. Te vagy a mindenem.

Mikor itt voltál velem megfogtad két kezem s azt suttogtad engem látva. A sötétségből a kiutat Te mutattad meg nekem. Tanúm legyen a föld az ég a tenger A sok madár a hal és minden ember.

Így fényben élhetem boldog életem veled. Más nem is kell nekem te vagy a szerelmem. Boldog vagyok bár nem sok mindenem van Boldog vagyok azért mert hiszek még az álmokban.

Hisz a lelked gazdagsága létem teszi szebbé és a közös álmainkat egyre merészebbé. Elfutni volna kedvem menekülnék messzire nem is olyan messze csak. De ha meg tud nevettetni legalább egyszer tartsd az.

Te vagy a legfontosabb nekem ezen a világon. Gyönyörű szerelmes vallomásGratuláloknagyon szép. Semmi sem álhat közénk.

Szinte izzik vérem elindul a varázs bőröd bőrömhöz ér perzsel mint a parázs. Szerelmes versekIdézetek. Szerelmes versek Szélsebesen száll egy manó.

Látlak minden percben akkor is ha nem vagy velem. Te vagy a mindenem. Te vagy minden mire vágyom s én itt vagyok néked s attól ahogy együtt vagyunk sokkal szebb az élet.

Csak a pillanatnak élsz mely megér minden kincset. Egyek vagyunk nem lehet mit tenni semmit sem tehetek csak ölelni őt örökké. És tudom hogy itt a Földön nagyobb áldás nincsen.

Az életem boldoggá teszed azzalhogy vagy nekem. Szerelmes vagyok és ez mindenem akár helyes akár nem és neki én vagyok minden. Te azért születtél hogy szeressenek.

_ Te vagy az. Te vagy a mindenem. A sötétségben a fényt te adod nekem.

Te vagy a mindenem Te vagy az én gazdagságom hidd el drága kincsem. A vers a szerző és a Poethu forrásként való megjelölésével nonprofit céllal szabadon utánközölhető. Szerelmes versek idézetek beszélgetős fórum.

Te vagy a mindenem - versek - Poe. Nem érdekel masok mit mondanak. Te vagy a létezésem.

Te vagy álmom Te vagy ébredésem Te vagy minden szívverésem. Sok éve már hogy megismertelek Az első randin meg is szerettelek. Érzed ahogy a vágytól már mindenem remeg Érezni szeretném a testemen a kezed.

Te vagy a legszebb érzés mi vagy nekem. Szívem a szívedre. Csak nézlek és nagyon reszketek.

Szemedbe nézek a lábam megremeg viszontlátom ott a saját lelkemet. Vers beküldés és tedd közzé. Te vagy a mindenem Te vagy az én gazdagságom hidd el drága kincsem.

Régen álmodtam Rólad S most itt állsz előttem. Te vagy a mindenem. Te vagy szívem másik fele Te vagy az életem rejtekhelye Te vagy titkom ajtajának.

Behunyom két szemem lelkemmel ölellek át. Te sem vagy az és együtt sem lesztek soha azok. Mert Te vagy szerelmem a mindenem.

Szerelmes vers szerelmes versek vers a szerelemről versek a szerelemről vers szerelmeseknek versek szerelmeseknek Te vagy minden kincsem Testem lelkem szívem. Vigyázó szép szemed figyeli lelkemet az álmaimban újra itt vagy szép szíved szeret.


Idezetek Thoughts Words Quotes


Szerelmes Oleles Life Quotes Motivation For Today Inspirational Quotes


Pin By Julianna Teller On Versek Es Idezetek Words Quotes Inspiration


Pin By Halone M Kinga On Idezetek Szeretetrol Baratsagrol Emberi Kapcsolatokrol Dont Break My Heart Quotes Love You


Mindenkinek Jar Egy Esely A Szerelemben Love Quotes Quotes Motivation


Szerelmes Versek Kepekben Apk Download Darmowe Fotografia Love You Gif Quotes Quote Of The Day


Szerelmes Idezetek Powerful Words Words I Love You


Pin By Anita Barabasi On Draga Kisfiam Mom Quotes From Daughter Mom Quotes Quotes


Alliteracio Kuckoja Szerelem Gyonyoru Kepek Versek Idezetek Self Esteem Self Confidence Poems


Idezetek Kepes Bolcsessegek Pozitiv Gondolatok Kinai Asztrologia Szammisztika Sors Eletfeladat Boldogsag Quotes Motivation Movie Posters


Pin By Klemi On Szerelem Quotes Emotions Love


Pin By Ria Lightman On Idezetek Kepeken Inspirational Quotes Life Quotes Picture Quotes


Szerelem Idezetek Gyonyoru Kepek Versek Gummy Candy My Love I Love You


A Te Szemed Szine Words Of Comfort Quotations Powerful Words


Pin By Szabo Zsuzsa On Idezetek Inspirational Quotes Hungarian Quotes Love Quotes


O Az Feleseg Inspirational Quotes Love And Marriage Quotes


Csak Remelhetem Antal Zsofia Te Vagy A Mindenem A Sorsom A Szerelmem Life Quotes Love Letter For Boyfriend Inspirational Quotes


Pin By Katalin Freybergerne Nagy On Idezet Peace Love Happiness Picture Quotes Peace And Love


Pin By Dr Draskoczy Andrea On Szepseg Quotations Favorite Quotes Life Quotes


Post a Comment for "Szerelmes Versek Te Vagy A Mindenem"